top of page

Bountykuler

20171210_200328.jpg
Bountykuler er en av mine store favoritter når det kommer til julekonfekt!
Elsker du bountysjokoladen, vil du elske disse og burde gjøre disse til en av dine juletradisjoner!
Litt klissete å lage, men alikevel så verdt det!

Ingredienser

50 gr smør

0,5 dl sirup

0,5 dl melis

2 dl kremfløte

200 gr kokosmasse

200 gr kokesjokolade

Ha smør, sirup, melis og kremfløte i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter, til det begynner å bli seigt. (Pass på å ikke ha for høy varme)

Bland inn kokosmassen. Avkjøl massen til den er kald nok til å trille kuler.

Så begynner klisset. trill ut kuler (ca 50 stk). det er lurt å fukte hendene mellom hver kule for å unngå for mye kliss.

Avkjøl kulene i kjøleskap ca 1 time.

Smelt kokesjokoladen, gjerne over vannbad.

Dypp kulene i smeltet sjokolade og dryss litt kokos over hvis du ønsker det.

Oppbevares i kjøleskap.

bottom of page