top of page
Bountykuler
![20171210_200328.jpg](https://static.wixstatic.com/media/d7a899_9686dc08708d42aba429dc25d70a7a09~mv2.jpg/v1/fill/w_283,h_376,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/20171210_200328.jpg)
Bountykuler er en av mine store favoritter når det kommer til julekonfekt!
Elsker du bountysjokoladen, vil du elske disse og burde gjøre disse til en av dine juletradisjoner!
Litt klissete å lage, men alikevel så verdt det!
Ingredienser
50 gr smør
0,5 dl sirup
0,5 dl melis
2 dl kremfløte
200 gr kokosmasse
200 gr kokesjokolade
Ha smør, sirup, melis og kremfløte i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter, til det begynner å bli seigt. (Pass på å ikke ha for høy varme)
Bland inn kokosmassen. Avkjøl massen til den er kald nok til å trille kuler.
Så begynner klisset. trill ut kuler (ca 50 stk). det er lurt å fukte hendene mellom hver kule for å unngå for mye kliss.
Avkjøl kulene i kjøleskap ca 1 time.
Smelt kokesjokoladen, gjerne over vannbad.
Dypp kulene i smeltet sjokolade og dryss litt kokos over hvis du ønsker det.
Oppbevares i kjøleskap.
bottom of page