top of page
Irenes kokos og havrekjeks
Denne kjeksen er helt fantastisk god. Dette er en oppskrift jeg har fått av min søster, derav navnet . Disse lager jeg ikke bare til jul, men de passer veldig godt i kakeboksen til jul også så derfor tar jeg de med her. Bak, kos deg, nyt!
Ingredienser:
1 1/2 kopp havregryn (lettkokte)
1 kopp kokosmasse
1 kopp mel
1 kopp sukker
200 gram smør
1 egg
1 ts bakepulver
(1 kopp tilsvarer 2,5 dl)
Smelt smøret og avkjøl
Ha i sukker og egg
Ha i mel og bakepulver
Rør til slutt i havregryn og kokos
(Jeg har gjort feil noen ganger, hatt alt det tørre i bakebollen og helt smør og egg i til slutt, det funker fint det også!)
Lag små topper med to skjeer, sett de på en bakepapirkledd langpanne og stek kjeksen på 180 grader i ca 10 minutter.
bottom of page