top of page

Irenes kokos og havrekjeks

Denne kjeksen er helt fantastisk god. Dette er en oppskrift jeg har fått av min søster, derav navnet .  Disse lager jeg ikke bare til jul, men de passer veldig godt i kakeboksen til jul også så derfor tar jeg de med her. Bak, kos deg, nyt!

Ingredienser:

1 1/2 kopp havregryn (lettkokte)

1 kopp kokosmasse

1 kopp mel

1 kopp sukker

200 gram smør

1 egg

1 ts bakepulver

(1  kopp tilsvarer 2,5 dl)

Smelt smøret og avkjøl

Ha i sukker og egg

Ha i mel og bakepulver

Rør til slutt i havregryn og kokos

(Jeg har gjort feil noen ganger, hatt alt det tørre i bakebollen og helt smør og egg i til slutt, det funker fint det også!)

Lag små topper med to skjeer, sett de på en bakepapirkledd langpanne og stek kjeksen på 180 grader i ca 10 minutter.

bottom of page