top of page

Iskonfekt

Screenshot_20200824-110711_Instagram.jpg
Iskonfekt er den julekonfekten som var viktigst
for meg som liten.
Mamma laget dette hver jul,
og det var alltid den jeg ventet mest på.
Den er enkel å lage, god å spise og bringer frem mange gode juleminner.

Ingredienser

 

2 plater kokesjokolade

100 gram delfiafett

Sukkertopper

Hasselnøttkjerner

Konfektformer

Start med å smelte delfiafettet i en kjele på lav varme.

Når fettet er smeltet har du oppi kokesjokoladen i biter,

rør til du får en jevn blanding.

Sett frem konfektformer på et brett

som får plass i kjøleskapet,

legg 1/2 sukkertopp i halvparten av formene

og 1 hasselnøttkjerne i den andre halvparten.

Bruk en øse og hell sjokoladeblandingen oppi formene.

Sett brettet i kjøleskapet et par timer

til konfekten har stivnet,

og legg de over i et tett glass eller boks

og oppbevar i kjøleskap.

GlitterPhoto_Dec012020_144829.jpg
bottom of page