top of page

Oreokuler

Dette er min favoritt! De smelter i munnen! Anbefaler å doble oppskriften, disse forsvinner fort...

GlitterPhoto_Dec052020_134937.jpg

Ingredienser

​

2 pakker Oreokjeks

200 gram naturell kremost

200 gram sjokolade (kokesjokolade, melkesjokolade eller hvit sjokolade)

evt. smelte en liten teskje delfiafett sammen med sjokoladen

Knus Oreokjeksen i en blender (evt ha det i en pose og slå løs).

Pisk den knuste oreokjeksen godt sammen med kremost.

​

Trill små kuler av blandingen. Dette kan bli veldig klissete, trill helt løst i håndflaten og vask hendene ofte, så går det uten alt for mye kliss.

​

Legg kulene på et fat og legg de i fryseren ca 1 time.

​

Smelt sjokolade (og evt litt delfiafett)

Dypp de kalde kulene i sjokolade.

​

*Viktig at kulene er kalde når de dyppes i sjokolade ellers kan det bli mye kliss.

​

* Kulene blir fort klissete når de blir tatt ut av kjøleskap, så de burde oppbevares i kjøleskapet helt til de skal spises.

bottom of page