top of page
Oreokuler
Dette er min favoritt! De smelter i munnen! Anbefaler å doble oppskriften, disse forsvinner fort...
![GlitterPhoto_Dec052020_134937.jpg](https://static.wixstatic.com/media/d7a899_9278597b015a4e64927af6b1b2cdea4e~mv2.jpg/v1/fill/w_323,h_319,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/GlitterPhoto_Dec052020_134937.jpg)
Ingredienser
​
2 pakker Oreokjeks
200 gram naturell kremost
200 gram sjokolade (kokesjokolade, melkesjokolade eller hvit sjokolade)
evt. smelte en liten teskje delfiafett sammen med sjokoladen
Knus Oreokjeksen i en blender (evt ha det i en pose og slå løs).
Pisk den knuste oreokjeksen godt sammen med kremost.
​
Trill små kuler av blandingen. Dette kan bli veldig klissete, trill helt løst i håndflaten og vask hendene ofte, så går det uten alt for mye kliss.
​
Legg kulene på et fat og legg de i fryseren ca 1 time.
​
Smelt sjokolade (og evt litt delfiafett)
Dypp de kalde kulene i sjokolade.
​
*Viktig at kulene er kalde når de dyppes i sjokolade ellers kan det bli mye kliss.
​
* Kulene blir fort klissete når de blir tatt ut av kjøleskap, så de burde oppbevares i kjøleskapet helt til de skal spises.
bottom of page