Suksesstopper
Jeg har alltid vært veldig glad i Sarah Bernhardt. Og jeg elsker suksesskake! Mange lager Gule bomber, som blir litt av det samme, men her er ihvertfall min oppskrift på fantastisk gode suksesstopper.
![Snapchat-1561474592.jpg](https://static.wixstatic.com/media/d7a899_017c40fd74fa43bca0c5bbf32247bf4b~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_1245,w_1332,h_1276/fill/w_277,h_264,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Snapchat-1561474592.jpg)
![GlitterPhoto_Dec142020_171804.jpg](https://static.wixstatic.com/media/d7a899_0f89dc99888c4dc385758a5567a0ddb0~mv2.jpg/v1/fill/w_268,h_268,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/GlitterPhoto_Dec142020_171804.jpg)
![Snapchat-500300585.jpg](https://static.wixstatic.com/media/d7a899_e144d8e02cfd45e0a7b541d26db292cc~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_717,w_1332,h_1396/fill/w_253,h_264,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Snapchat-500300585.jpg)
Ingredienser
200 g mandler
200 g melis
2 eggehvitter
3 eggeplommer
1,25 dl kremfløte
75 g sukker
1 1/2 ts maisenna
2 ts vaniljesukker
100 g smør
150 g kokesjokolade
* Mal mandlene (bruk helst en god gammeldags kvern)
* Bland de malte mandlene med melisen
* Pisk eggehvittene stive og tilsett de i mandel/melisblandingen.
Vend det forsiktig inn til du får en smidig deig.
* bru to skjeer og sett små klatter på en bakepapirkledd langpanne.
*Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter.
* Avkjøl på rist
Når du skal lage den gule kremen har du eggeplommene i en kjele
sammen med sukker, fløte og maisenna.
Varm det opp på lav varme til det koker opp,
la det småkoke noen minutter til det tykner.
Det er veldig viktig at du rører hele tiden, så kremen ikke brenner seg.
Når kremen har tyknet tar du kjelen av platen
og rører inn smør og vaniljesukker.
Rør til du har en glatt og fin krem.
Sett kremen i kjøleskap. jo lenger den får stå kjølig jo fastere blir den.
Sett topper med krem på den flate siden av kakene.
Sett kakene kjølig i ca 1 time før du dypper tuppen
av den gule kremen i smeltet kokesjokolade.
Så setter du kakene kjølig til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar kakene kjølig, helst i fryser. Da holder de seg seige og gode i lang tid.